В Харькове закрыли два нелегальных пункта приема металла

Незаконный прием лома черных и цветных металлов организовали в Коминтерновском районе. Оба приемных пункта правоохранители нашли во время профилактической отработки

Один из пунктов приема металлолома организовал у себя дома 59-летний харьковчанин, второй - расположился в гараже 41-летнего мужчины, сообщает пресс-служба областного управления милиции.

Эти факты внесены в единый реестр досудебных расследований. За нарушение порядка осуществления операций с металлоломом мужчинам грозят немалые штрафы - от ста до пятисот необлагаемых минимумов доходов граждан, а также их могут наказать общественными работами.

В милиции, кроме того, сообщили, что сейчас в Харькове проводится оперативно-профилактическая операция «Металл».

 
10 апреля 2013 г, 11:20
Евгения Дашкевич 
 
 
В связи с обострением общественно-политической обстановки в Украине и резким увеличением попыток оставить на сайте комментарии, которые могут быть расценены как экстремистские, редакция «Объектив» приняла решение временно закрыть пользователям возможность комментировать материалы на сайте и скрыть все уже опубликованные комментарии. Эти функции будут восстановлены после нормализации обстановки. Редакция МГ «Объектив» приносит читателям свои извинения

Комментарии:

  • #10 Евгений Сангушко 10.06.13, 18:41
     

    Прокурору Жовтневого району м. Харкова

    Копія: Начальнику Жовтневого РОВД м.Харкова

    Заявник: Великий Князь Любарт - Сангушко

    Євген Олександрович

    м. Харків-61039, вул. Кропивницького,14,

    тел: (057)777-60-56

    ЗАЯВА (повторна)

    30.05.2013р. слідчий Жовтневого РВВС м.Харкова М.Цвіркун оповістив мене, що він згідно ПЛАНУ МВС України: під назвою "Крадіжка" оголошує мене ПІДОЗРЮВАНИМ у відношенні пункту прийому металобрухту, який відкрив у мене вдома під свої дозвільні документи гр. Денисюк Анатолій Валерійович, з яким я працював з 27.12.2012р. по 16.04.2013р.

    Справа зареєєстрована ще 2.04.2013р. за № 12013220500001000.

    Також сповістив про те, що дійсно гр. Денисюк А.В. працює менеджером (спеціаліст) в організації: по збору та переробці металобрухту.

    1. Гр. Денисюк А.В. 29.05.2013г. був викликаний до слідчого і письмово пояснив, що він не має до мене відношення і мою роботу на дому з прийому металобрухту нібито за передоплатою теж не фінансував.

    Я звернув увагу слідчого на те, що таким чином повністю підтвердилася моя заява від 22.04.2013р. на його ім'я та ім'я Прокурора району про те, що за підбурювання органів влади та ПОСАДОВИХ ОСІБ МВС України мого работодавця "пресовали" і оказували ТИСК з метою наклепу на мене!

    27.05.2013р. я попросив слідчого М.Цвіркуна пред'явити мені вилучені у мене записи моїх зошитів про збір металобрухту, де були позначки на окремих малоформатних листочках із записами мого керівника та рух його грошових коштів .....

    Мені були надані вилучені у мене зошити, але ці малоформатні листки з записами про грошові суми і кількість металобрухту - Були відсутні.

    На моє запитання - куди поділись документи вилучені у мене, слідчий не зумів пояснити.

    Я пояснюю, що документи з записами Денисюка були викрадені посадовими особами в прокуратурі Жовтневого р-ну м.Харкова і слідчим Цвіркун 16.04.2013р.

    2 . Слідчий Цвіркун (двічі) не відповів на моє запитання: Чому він 16.04.2013р. у присутності прокурора Сагун М. і відповідно до ухвали суду від 11.04.2013р. у мене вдома КАТЕГОРИЧНО ВІДМОВЛЯВСЯ запросити по своєму тел. зв'язку особу, на якого я відразу посилався і вказував як на організатора приймального пункту по збору металу, але Цвіркун вперто відмовлявся під приводом, що він не хоче і не буде за свої гроші дзвонити і викликати мого керівника ....

    Цвіркун також не зміг мені пояснити, якщо я на протязі чотирьох місяців !!!! під носом Керивника Жовтневого РВВС м. Харкова нібито САМОСТІЙНО !! і НЕЗАКОННО вів неліцензійну ТРУДОВУ ДІЯЛЬНІСТЬ - якими КОНКРЕТНИМИ юридичними документами це твердження МВС і прокурора доказується?

    До мене з 27.12.2012р. по 15.04.2013р. не менш ніж тричі приходили з перевіркою з Жовтневого РВВС (дільничні), стверджували що ніяких проблем з приводу тимчасового прийому пункту металобрухту немає, з чого я робив висновок, що мій роботодавець дійсно вирішив питання в РВВС про мою тимчасову роботу по збору брухту під своим патронатом.

    Також я нагадав слідчому, що в РВВС є служба ДСБЕЗ і досить було з самого початку нібито моеї "незаконної" праці прийти до мене додому і усно запропонувати, або під мій розпис (документально) ПРИПИНИТИ НЕЗАКОННУ ТРУДОВУ неліцензійну працю і я відразу сповістив би про це свого роботодавця.

    Двічі Цвіркун вибігав з кабінету, після чого в кабінет зайшов молодий чоловік сказав, що його звуть Микола, він начальник служби ДСБЕЗ, підтвердив що мене дійсно не знає і запитав які доказази та документи я ще маю, що працював під керівництвом Денисюка Анатолія Валерійовича.

    Цвіркун показав йому протокол підтверджуючих показань свідків: моєї дружини Літвін Л.І., а я показав їм обом додатково виявлені мною три записи, зроблені рукою мого роботодавця з грошовими цифрами і кількістю металу, який я зібрав за його гроші на робочому місці .....

    Також я запропонував слідчому запросити з телефонної станції роздруківку телефонних дзвінків за тиждень, так як Денисюк дзвонив мені 23.05. або 24.05.2013р. на домашній телефон і заявляв, що металобрухт його і щоб я його не віддавав нікому.

    Після чого за пропозицією слідчого я розписався з допискою в тому, що відносно висунутої мені підозри в "скоєному злочину" я ніякого відношення не маю!

    Цвіркун мені заявив, що він і прокурор запит подавати нікуди не будуть, а будуть передавати матеріали сфальсифікованої справи до суду, щоб мене штрафували .

    3. Я абсолютно впевнений, можу довести: Що сфальсифіковані міліцейське справу № 12013220500001000 пов'язано з подіями по незаконному звільненню мене у вересні 2012р. з "Харківпарксервіс" і одночасним блокуванням керівництвом ВССУ за вказівкою Президента В. Януковича та Уряду України моєї касаціонної скарги від 15.08.2012г. в ВССУ щодо підтвердження батьківства мого прадіда й діда.

    МЕТА: Існуючий в Україні режим блокує моє працевлаштування, щоб у мене і моєї сім'ї не було засобів до існування, оплату комунальних та юридичних потреб на захист моїх прав і мого РОДУ.

    У лютому 2013р. у мене вдома відрізали незаконно ГАЗ (на моєму утриманні малолітні діти). (Прокурор м.Харкова і Жовтн. Р-на на заяву від 22.02. 2013р. ніяк ні реагує)

    Посадові особи Прокуратури, МВС, Суду щодо мене з 1982р. по сьогоднішній час за підбурювання Президента і Уряду - Захист моїх прав людини і громадянина України не здійснювали, а лише планують НАВ'ЯЗУВАТИ мені чергові ФАЛЬШИВІ карні ЗВИНУВАЧУВАННЯ (бісяться від безкарності і жиру).

    Додаю: 1. Ксерокопія мого запису від 27.12.2013р. з дня роботи під керівництвом Денисюка А.В. і за його гроші. (Прихід, ВИДАВ-1000грн.)

    2. Ксерокопія записів (його рукою) з грошовим залишком в грн. Денисюк А.В. 4393грн.

    3. Розрахунки його рукою (плановані) про оплату моєї праці.

    4. Обчислення на 26.03.-30.03.2013р. (рукою Денисюка А.) про залишок його коштів і вивіз його метала ....

    5. Обчислення (грошові) Денисюка А.В. щодо вивозу його кольорового металу ост. 7292грн.

    А чому ПРОКУРОР і слідчий РВВС Жовтневого р-ну м.Харкова спільно не разоблочае Денисюка А.В., а підбурюють мого роботодавця і намагаються оббрехати мене?

    ДАЙТЕ роз'яснення свого Керівництва - суду і обществу.

    Доповнення: документи щодо подій у відношенні незаконного звільнення мене у вересні 2012р. з "Харківпарксервіс" у повному обсязі знаходяться у керівника Прокуратури м. Харкова і в Прокуратурі Харківської обл. (Обікрали мене на 900грн. мабудь теж по ПЛАНУ Уряда і МВС України під кодовою назвою "Крадіжка") ?

    1.06.2013р. В.Князь Любарт-Сангушко Е.А.

  • #9 Евгений Сангушко 14.05.13, 14:52
     

    Прокурору Жовтневого району м. Харкова

    Копія: слідчому Жовтневого РОВД м. Харкова

    Заявник: Великий Князь Любарт - Сангушко

    Євген Олександрович

    м. Харків-61039, вул. Кропивницького,14,

    тел: (057)777-60-56

    ЗАЯВА

    16.04.2013р. в 14.20 до мене додому з обшуком приїхали (аж сім чоловік) співробітників прокуратури та міліції м. Харкова та сповістили мене, що вони приїхали по дорученню прокурора Харківської обл. Тюріна і згідно Ухвали судді Д.Кісь Жовтневого райсуду з приводу клопотання ст. слідчого Жовтневого РОВД м. Харкова майора міліції М.Цвіркун і прокурора Жовтневого району Сагун М.О. у відношенні встановлення прізвища осіб, які організували пункт прийому металобрухту в частому секторі за моєю адресою.

    Цим особам і вам особисто письмово повторно сповіщаю наступне.

    В 20 числах грудня 2012р. я звернувся до керівництва металобази, яка знаходиться на Комсомольському шосе (напроти де раніше було ОВОЧЕCХОВИЩЕ). Директор цієї бази зробив мені пропозицію працювати і збирати за гроші металобази металобрухт у себе дома під керівництвом їх співробітника, якого і прислали до мене. До мене приїхав молодий чоловік , представився та дав свою візитку, в якій було написано що він є: Денисюк Анатолій Валерійович і він на ЗАКОННИХ ПІДСТАВАХ ЗАЙМАЄТЬСЯ ЗАКУПКОЙ, ПЕРЕРОБКОЮ та ВИВОЗОМ лома КОЛЬОРОВИХ та ЧОРНОГО МЕТАЛУ. Взяв ксерокопію мого паспорту та коду.

    З його слів він їздив до когось з керівників Жовтневого РОВД м. Харкова, щоб владнати працю пункту прийому металобрухту по місту мого мешкання. Також звернув увагу на те, що якщо до мене з претензіями прийде міліція чи ще хто не будь , щоб зразу давав їм його номер телефону та указував його координати і дзвонив йому в любий час дня і ночі по тел. 097-392-74-10 , 066-551-11-21, 093- 801-91—11, (057) 761-97-65

    Декілька разів приходили робітники міліції, казали що усе гаразд і інструктували, щоб не приймав на металобрухт комунальне майно (люки, огранки , рейки), а також вибухові речі і в разі чого щоб дзвонити їм по тел.: 099-615-34-03, 370-22-24.

    Конкретно до прийому і закупівлі металобрухту за свій кошт я не маю НІЯКОГО ВІДНОШЕННЯ.

    Як найманий робітник, я періодично одержував від В.Денисюка гроші і виконував його доручення по прийому лому металу у населення. Вивозом і реалізацією металобрухту В.Денисюк займався сам і на свій розсуд.

    16.04.2013р. після мого пояснення робітники прокуратури Сагун і міліції Шаповал повезли мене в 17.00 до прокуратури, де я повторно дав пояснення, потім мене протримали в машині до 21.00 і в машині заставляли підписувати протокол, в якому не вказали час початку та кінець допиту. Погрожували, що будуть у мене дома зривати зі стін шпалери та шукати так і незрозуміло мені що? Потім дякувати відвезли додому та відпустили.

    18.04.2013р. міліціонер Шаповал приїхав до мене та запропонував терміново проїхати з ним в прокуратуру Жовтневого району м. Харкова, де на мене особисто вчиняли психологічний тиск, щоб я підписав згоду у відношенні мене ПІДОЗРИ в СКОЄННІ ЗЛОЧИНУ…. Я був згоден поставити свій підпис тільки зі своїми примітками-поясненнями, але мені не дали цього зробити.

    З цього приводу я отримав консультацію свого юриста і він підтвердив повну 100% правомірність моїх дій.

    19.04.2013р. до мене приїздив мій роботодавець Денисюк А.В. та здивовано сповістив, що в РОВД керівники міліції у нього чогось вимагали щоб він давав показання, що не має відношення до мене та тільки перекупав у мене металевий брухт, який я буцімто купував тільки на свої гроші……

    З цього приводу сповіщаю, що у робітників СБУ, Прокуратури, міліції м. Харкова є повна і достовірна інформація, що органи центральної Української комуністичної влади не дають мені працювати і заробляти гроші з 1982р. по цей час включно (трактують як я тимчасово не працюю….).

    Також усю інформацію - хто є дійсно справжній керівник пункту прийому металобрухту має ОСОБИСТО начальник РОВД, тому не потрібний цей ЦИРК, який був організований.

    І ще: 16.04. робітники прокуратури та міліції просили мене під мій підпис взяти на зберігання на деякий час металевий брухт, який я назбирав для свого роботодавця.

    У зв’язку з тим, що до мене застосовується з боку керівників прокуратури та міліції зневажливе і погрозливе відношення, прошу негайно (до 25.04.) забрати з мого двору через ваги металеве сміття згідно останнього запису в зошиті прийому – 768кг.

    Я не буду безкоштовно зберігати і охороняти чужий металевий брухт.

    Прикладаю : Моя АВТОБІОГРАФІЯ, з якої без переконливо вбачаться, що я репресований (був незаконно засуджений в 1982р.) та відшкодування Урядом не погашене. Дійсно у мене та моєї сім’ї грошей на фінансову діяльність НЕМАЄ……

    Треба запитати Керівника Прокуратури та Жовтневого РОВД м. Харків : Ви використовуєте на службових паперах ОСОБИСТИЙ ГЕРБ МОГО рідного ПРАДІДА в 25 поколінню В.Князя Рюрика а у ВАС і Верховної Ради України(ВРУ) е ДОЗВІЛ від мене на використання особистого ГЕРБУ мого Роду в Україні і хто і яким чином в ВРУ рішив порушити ПРАВА НАЩАДКІВ РОДА В.Князів РЮРІКОВИЧЕЙ ?

    22.04.2013р.

    В.Князь Любарт-Сангушко Е.А.

  • #8 Жижа 11.04.13, 07:00
     

    мечтаю открыть приемку металла! или на крайний случай устроиться проиемщиком

  • #7 Ага, точно 10.04.13, 21:18
     

    опять ТЫ - #4 сказал так сегодня, 21:08 - Изя?

    может хватит бузить? бузатёр)))

  • #6 сказал так 10.04.13, 21:08
     

    видимо, идёт какая-то "операция" и пришлось неугодных милиции сдать! А другие думайте, не нарушайте срок отчислений "налогов"!

  • #5 Столица № 1 10.04.13, 16:52
     

    Приемщики охренели совсем,мало того что под черным флагом работают так некоторые(сеть приемок с зелеными табличками,они по всему городу,крышует БЭХ) навесили неоновую рекламу как на казино!!! И типа менты их с трудом нашли, круто замаскировались )))

  • #4 Викинг 10.04.13, 14:58
     

    #1 жорж помпиду сегодня, 13:04

    100%

    в милиции подробнейший список всех приемок, их высшего руководства.

  • #3 жорж помпиду 10.04.13, 13:04
     

    таких пунктов на каждом углу- никто не видит. а просто они платят. а эти два решили сьэкономить

Загружается...

Новости Украины

Loading...
Loading...

META.новости

Загрузка...
©2007-2024, Медиа группа «Объектив», Харьков

Использование материалов разрешено только при наличии гиперссылки.

Редакция не несет ответственность за сообщения, оставленные посетителями.

По любым вопросам Вы можете связаться с редакцией


мобильная версия сайта

размещение рекламы

подписывайтесь на RSS

«добавляйтесь»
 
free counters