«Свободовцы» провели пикет под Домом советов и передали Президенту обращение

На площадь Свободы сегодня вышли примерно полсотни активистов Харьковской областной организации ВО «Свобода» и около двух десятков представителей общественной организации «Прорвемся». Но группы стояли на расстоянии друг от друга

Активисты протестуют против неверной, по их мнению, государственной политики и против реформ, проводимых нынешней властью. Президента Виктора Януковича, который сегодня приехал в Харьков, пикетчики призвали выйти на площадь.

Свое обращение к главе государства - в документе «свободовцы» выражают недовольство политикой, проводимой властью, - руководитель облорганизации ВО «Свобода» Игорь Швайка и один из активистов движения Василий Билоус принесли в Дом советов, где сейчас проходит заседание с участием Президента. В холле Дома советов их встретил заведующий сектором управления по вопросам обращения граждан Администрации Президента, принял обращение и официально зарегистрировал документ.

Оба пикета закончились в 13:00.

 
15 февраля 2011 г, 12:51 (обновлено в 13:50)
Ирина Клименко, Евгений Оноприенко 
 
 
В связи с обострением общественно-политической обстановки в Украине и резким увеличением попыток оставить на сайте комментарии, которые могут быть расценены как экстремистские, редакция «Объектив» приняла решение временно закрыть пользователям возможность комментировать материалы на сайте и скрыть все уже опубликованные комментарии. Эти функции будут восстановлены после нормализации обстановки. Редакция МГ «Объектив» приносит читателям свои извинения

Комментарии:

  • #11 :))) 16.02.11, 14:09
     

    а кто такие "прорвемся"? Это партия презервативов?)))

  • #10 власть Советам!!!! 15.02.11, 20:56
     

    Чемодан! вокзал львов!!! ВОН из Харькова!!!! никогда западная украина небудет настоящей Украиной!! вы ОТСТОЙ!!!

  • #9 Strannik 15.02.11, 20:06
     

    Нацики, хватит гавкать, Харьков это вам не Львов. Охота поорать, руки чешутся, от "клавы" не оторвать - езжайте на западенщину и там развлекайтесь.

    Смешно "полсотни швабодовцев"+"около двух десятков прорвистов" - на весь Харьков, и они ещё пытаются говорить от имени харьковчан))))

  • #8 Семен Семеныч 15.02.11, 17:32
     

    На самом деле было 3 пикета.

    Третий проводили представители "Трудовой Харьковщины"

    Фото подробно на сайте "НАРОДной ПРАВды"

  • #7 Валерій 15.02.11, 16:17
     

    15 лютого 2011 р. Харківська обласна організація ВО «Свобода» організувала пікет Харківської обласної державної адміністрації, де о 12-30 почалося розширене засідання т.зв. обласного комітету з економічних реформ за участі Президента України Віктора Януковича. Пікетувальники вимагали від очільника держави негайно припинити антисоціальну та антинаціональну політику, оскільки з такими темпами закріпачення Української нації, народне очищення влади з косами й вилами настане вже за кілька місяців…

    Не дивлячись на намагання міліціянтів відтіснити пікетувальників углиб майдану Свободи, свободівці розмістилися так, що пікет було видно з усіх боків. На запрошення осередку до акції долучилися представники громадських організацій.

    Відповідаючи на питання кореспондентів, голова обласної організації «Свободи» Ігор Швайка зауважив, що візит Януковича на Харківщину є символічним підсумком року «нової» влади, яку він уособлює: «Ті наші співгромадяни, що віддали за нього свій голос на минулих Президентських виборах, вірили у якісні зміни політичного курсу держави у порівнянні зі збанкрутілими помаранчевими політиканами. Саме у Януковичі вони хотіли побачити альтернативу хаосу, всепроникної корупції, бездіяльності та постійній гризні різних гілок влади, яку особлювали чисельні «любі друзі» тодішнього Президента Ющенка та Прем’єра Тимошенко.

    Натомісць «покращення життя» уже вчора засвідчило, наскільки оманливими були ілюзії українців з приводу «сильної руки» та «сильного Президента». Практично немає жодного громадянина, який би не відчув на собі «здешевлення» газу унаслідок зрадницьких харківських угод, галопуючого економічного «поступу» в кожному гаманці, від якого чинний голова Кабміну Азаров готовий танцювати «вальс гопака», «зниження» тарифів на комунальні послуги, «послаблення» тиску на малий і середній бізнес завдяки сумнозвісному Податковому кодексу, «оптимізацію» пенсійного забезпечення, скорочення закладів культури та освіти тощо».

    Як зазначив Ігор Швайка, цей далеко не вичерпний перелік заслуг біло-синьої влади у соціальній царині без сумніву є лише половиною біди. Адже до свідомого перетворення українців на громадян бананової держави слід додати ще й політику цілеспрямованого приниження титульної Української нації. Ставлення відвертих україножерів штибу Табачника на найвищі гуманітарні пости, намагання переписати історичну пам’ять в головах людей (чи-то написати її спільно з усіма, хто поневолював Україну впродовж століть), нищення українського медійного простору – усе це реґіонали різних рівнів свідомо робили протягом 2010 року і продовжують робити у 2011-му!

    Іще одна заслуга чинної антиукраїнської влади – це початок неприхованих репресій проти націоналістів як проти єдиної дієвої сили, що являє загрозу чинному режиму. Водночас закупівля адміністрацією Президента гелікоптерів, побудова «автобану» до резиденції в Межигір‘ї, а також суттєве зростання «внутрішніх» витрат на органи влади мають ніби показати українцям, «хто в домі господар» на десятиріччя, якщо не на віки.

    «Попереджаємо: іще кілька місяців нахабної антисоціальної та антинаціональної політики – і цьогорічні події в Алжирі та Єгипті здадуться антиукраїнській владі оксамитовою революцією. Годі й згадувати про так звану Помаранчеву революцію 2004-го. Українці – волелюбна європейська нація, що не терпітиме доморощеного Хосні Мубарака протягом 30 років!» – зауважив очільник Харківської «Свободи».

    Виступаючи перед учасниками акції, голова юридичного управління обласного осередку партії Василь Білоус звернув увагу, скільки правоохоронців залучено до кортежу чинного Президента. За його словами, візит Януковича, який формально є звичайним державним службовцем, прямо обмежує права та свободи харківців. «Людям ніби хочуть показати, що вони ніхто в порівнянні зі знахабнілою антиукраїнською бандою від влади. Тільки ця банда дарма сподівається, що українці як нація землеробів ще довго терпітимуть таке знущання. Адже від землероба до воїна короткий шлях, а коси й вила можуть бути дієвим інструментом очищення влади від україножерів!».

  • #6 Віктор,націоналіст 15.02.11, 15:41
     

    #5 инженер сегодня, 15:01 Москальня ГЕТЬ з України! Націоналістам владу! Біло-блакитну орду на ПАЛЮ! Банду ГЕТЬ! Харківці підтримують національну опозицію в особі ВО "Свобода" та очільника Харківської Свободи Ігоря Швайку! Слава Україні!!!

  • #5 инженер 15.02.11, 15:01
     

    Бандерлоги вон из Украины!!!

  • #4 /////// 15.02.11, 14:01
     

    http://lb.ua/news/2011/02/15/84557_V_Harkove_YAnukovicha_pereputali_.html

  • #3 /////// 15.02.11, 13:22
     

    читайте на укрнете, как януковича назвали ющенком

  • Страпон для Гепы 15.02.11, 13:20
     

    Комментарий удален из-за нарушения правил

Загружается...

Новости Украины

Loading...
Loading...

META.новости

Загрузка...
©2007-2024, Медиа группа «Объектив», Харьков

Использование материалов разрешено только при наличии гиперссылки.

Редакция не несет ответственность за сообщения, оставленные посетителями.

По любым вопросам Вы можете связаться с редакцией


мобильная версия сайта

размещение рекламы

подписывайтесь на RSS

«добавляйтесь»
 
free counters